Draytek Vigor 2135FV

Snel leverbaar (3 -5 werkdagen)
Vraag naar leveringsdatum!
221 95
Aantal

  • Gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Wettelijke garantie periode

Draytek Vigor 2135FV glasvezel modem

De Draytek Vigor 2135FV is werkelijk een hoogstaande router met glasvezel aansluiting!
De Vigor 2135FV beschikt over uitgebreide instellingen en is daar nog heel snel meer. De meeste routers of modems duren ongeveer een minuut met opstarten, terwijl deze binnen 15 seconden is opgestart!

De Draytek Vigor 2135FV heeft 2 wan-mogelijkheden.  De eerste aansluiting is via glasvezel en via een USB stick met sim kaart kan deze router overschakelen naar een mobiel netwerk. Daarbij heeft deze modem ook 4 lan uitgangen op 1Gb snelheid. Op elke poort kan een apart ip-adres worden toegewezen en heeft ook nog de optie om er VLANS op aan te maken.

Firewall
De Draytek 2135FV heeft een uitgebreide firewall aan boord. Hiermee kun je per poort, ip-adres, poort of allerlei andere opties instellen om een hoge veiligheid te garanderen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepaalde ip adressen blokkeren met een toegewezen poort, terwijl het andere veilige verkeer gewoon doorgaat.

Telefoon
Elke uitgang kan worden toegewezen aan een voip telefoon aansluiting. In het menu van de Vigor 2135FV kunt u zelfs de router gebruiken als een telefooncentrale!

VPN toegang
Mocht je vaak vanuit huis werken, dan is dat geen probleem met deze router. Voor bijna elke VPN-verbinding is er een insteling beschikbaar. Ook is het mogelijk om jouw computer te verbinden via de gratis software van Draytek: https://www.draytek.com/products/smart-vpn-client/

Draytek
Vigor 2135FV