Categorieën

Aanbiedingen

Informatie

Elro Fs180521m 2-pack rookmelder 5jr-batterij met magneet

Op voorraad
Vandaag besteld = vrijdag in huis!

FS180521M

8719699348981

€ 18,95
incl. BTW

De ELRO FS1805M rookmelders zorgen ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt bij brand. Deze melders worden standaard geleverd met een handige magneet montage set, waardoor je bij de installatie niet hoeft te boren en schroeven. Hiernaast beschikt deze ELRO-melder over een batterij die maar liefst 5 jaar meegaat.

Deze melders van ELRO beschikken over een hoge kwaliteit optische sensor. Deze sensor reageert snel op brand, geeft minder vaak vals alarm en is erg milieuvriendelijk. Bij brand geeft de rookmelder een alarm van maar liefst 85dB. De ELRO FS1805M voldoet aan de Europese norm EN14604. Verder geeft ELRO maar liefst 5 jaar garantie op deze rookmelder.

Specificaties
- 5 jaar beveiligd zonder batterijen te vervangen
- Optische sensor voor snelle reactie
- Testknop om functies te testen
- Lege batterij indicator
- Incl. magneet montage set
- 5 jaar garantie
Installatie

De FS1805M rookmelders van ELRO worden standaard geleverd met een magneet montage set. Deze set zorgt ervoor dat het plaatsen van de rookmelder een fluitje van een cent is. De montage set bestaat uit 2 sterke magneetschijven met een hoge kwaliteit plak strips. 1 magneetschijf plaats je op de rookmelder en 1 magneetschijf plaats je op je plafond. Vervolgens klik je de rookmelder met de magneetschijf eenvoudig tegen het plafond.

Wij raden aan om op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder te plaatsen. Plaats een rookmelder altijd tegen het plafond. De beste plekken om een melder te plaatsen zijn onderdeel van je vluchtroute, bijvoorbeeld op de gang, overloop en trappen.

Onderhoud

Voor een optimale werking van de rookmelder is het belangrijk hem goed schoon te houden. Het eenvoudigste is om 1x per maand de melder even af te doen met de stofzuiger. Gebruik nooit schoonmaakmiddelen op de melders bij het reinigen. Hiernaast raden we aan om elke maand de functies van de rookmelder even te testen door de testknop in te drukken.

Inhoud van de verpakking
- 2x ELRO FS1805M Rookmelder
- 2x Magneet montageset
- 2x Batterij met 5 jaar levensduur
- Handleiding
Afmetingen en gewicht
- Diameter: 8,9 cm
- Hoogte: 3,3 cm
- Gewicht: 58 gram

Geen reviews op dit moment

Schrijf een review

Fs180521m 2-pack rookmelder 5jr-batterij met magneet

Fs180521m 2-pack rookmelder 5jr-batterij met magneet

2-pack elro rookmelder 5jr-batterij met magneet

Vergelijkbare producten