Blaupunkt speaker vintage fm radio zwart

Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart (1)
  • Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart (1)
  • Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart Blaupunkt  speaker vintage fm radio zwart (2)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Blaupunkt speaker vintage fm radio zwart
Vintage Bluetooth
FM Speaker

Trakteer uzelf op deze Blaupunkt-radioluidspreker met vintage-ontwerp dat de retro-touch in uw interieur brengt -

Met zijn stijlvolle ontwerp en strakke lijnen heeft de BLP3350 radio-behuizing een originele en onderscheidende vintage stijl. Het decoratieve karakter van deze behuizing draagt ​​perfect bij aan het sublimeren van uw interieur.

Bovendien zorgt het compacte formaat van deze Bluetooth-radioluidspreker Blaupunkt, de geïntegreerde handgreep en het bereik van 10 meter ervoor dat deze gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kan worden verplaatst.

- Leef de muzikale ervaring van uw keuze -

Of u nu naar uw bekabelde of draadloze muziek wilt luisteren, de Blaupunkt-radioluidspreker heeft een veelvoud aan invoerbronnen: met de FM-radiotuner kunt u naar uw favoriete radiostations luisteren en terwijl u uw favoriete radiostations kunt aansluiten, smartphone of tablet naar de spreker dankzij Bluetooth 4.2-connectiviteit; de Aux-IN-ingang en de meegeleverde Aux-IN-kabel bieden u de mogelijkheid om het compatibele apparaat van uw keuze aan te sluiten. Je hebt ook een USB-poort en een micro SD-slot.

De Blaupunkt-luidspreker biedt u een krachtig geluid van 10 W en een uitstekende luisterkwaliteit dankzij de totale autonomie van 6 uur. Met de handsfree-set kunt u bovendien bellen met de spreker
Blaupunkt
speaker vintage fm radio zwart
Nieuw product