Audio Technica AT-LP120USBHC platenspeler

Audio Technica AT-LP120USBHC platenspeler
  • Audio Technica AT-LP120USBHC platenspeler
  • Audio Technica AT-LP120USBHC platenspeler front
  • Audio Technica AT-LP120USBHC platenspeler rear
Op bestelling (2-5 werkdagen)
Vraag naar leveringsdatum!
€ 293,95
Inclusief btw
Aantal

  • Gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Wettelijke garantie periode

Audio Technika AT-LP120USBHC platenspeler

De Audio-Technica AT-LP120USBHC stereo platenspeler is voorzien van een high-torque direct-drive motor voor snelle start-ups en een USB-uitgang die direct wordt aangesloten op uw computer.

Andere kenmerken van de LP120USBHC zijn: voor- en achteruit play mogelijkheden; gegoten aluminium plateau met slip mat en een start / stop-knop; drie snelheden 33/45/78; selecteerbare high-precisie-kwarts gecontroleerde pitch lock en de toonhoogte verandering schuifregelaar met +/- 10% of +/- 20% aanpassing varieert; en afneembare scharnierende stofkap.

Een selecteerbare interne stereo phono voorversterker maakt de draaitafel om rechtstreeks aansluiten om componenten met geen speciale draaitafel ingang. Een USB-kabel en adapter kabels zijn inbegrepen, samen met Mac- en PC-compatibele Audacity software om uw LP's digitaliseren. De AT-LP120USBHC wordt compleet geleverd met de Audio-Technica AT95E cartridge en is ook compatibel met alle Audio-Technica cartridges en eventuele ½ inch monteren cartridge van andere fabrikanten.

De AT-LP120USBHC is uitgerust met de HS10 Headshell. Ontworpen in Japan door Audio-Technica's technische experts. De HS10 beschikt over een uniek geribbeld, lichtgewicht ontwerp met vergulde U-vorm-aansluitingen en een prominent Audio-Technica logo.

Specificaties:
- Directe aangedreven platenspeler
- Verbeterde Head Shell
- AT95 cartridge
- Interne voorversterker voor aansluiting op normale audio ingang
- 33, 45 en 78 toeren
- Max draaimoment: 1,6kg/cm
- Pitch bereik: +/- 20%
- Audacity software meegeleverd voor zowel PC als MAC
- Kleur: Zilver
- Gewicht: 10,7kg

AT-LP120USBHC
2018-02-28
Nieuw product