Philips Ce600n

Philips Ce600n Philips ce600n (1)
  • Philips Ce600n Philips ce600n (1)
  • Philips Ce600n Philips ce600n (2)
  • Philips Ce600n Philips ce600n (3)
  • Philips Ce600n Philips ce600n (4)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Philips Ce600n
2-DIN Autoradio met
FM/BT/USB/Navi Ready

** Navigatiekaart apart bijbestellen

Geniet in de auto van livemuziek en video

Rij in stijl met het Philips CE600N-entertainmentsysteem voor in de auto. Voorzien van WVGA-display met touchpaneel, ingebouwd navigatiesysteem en Bluetooth® om te telefoneren en muziek te streamen. Lange autoritten zijn nu veel leuker.

Music Zone voor aanpasbare sweet spots
Met de innovatieve Music Zone-technologie van Philips kunnen de bestuurder en passagiers genieten van hun muziek met een sterker ruimtelijk effect. Het klinkt dus precies zoals de artiest het heeft bedoeld. Gebruikers kunnen gemakkelijk de luisterzones voor muziek omschakelen van de bestuurder naar de passagiers en terug om de beste geluidsfocus in de auto te krijgen. Een speciale zonebedieningsknop verzorgt drie vooraf gedefinieerde instellingen - Links, Rechts en Voorin (en Alle) - zodat u het geluid in de auto dynamisch en gemakkelijk op uw eigen luisterbehoeften en die van uw passagiers kunt laten aansluiten.

Dynamic Bass Boost verbetert elektronisch de lage tonen
Als u de Dynamic Bass Boost (DBB) activeert, worden de lage basfrequenties elektronisch verbeterd voor een consistente geluidsreproductie, vooral wanneer de luidspreker is ingesteld op een laag volumeniveau. U hoort dus altijd een imposant basgeluid.
Philips
Ce600n