Sony Dsx-m80

Sony Dsx-m80 Sony dsx-m80 (1)
  • Sony Dsx-m80 Sony dsx-m80 (1)
  • Sony Dsx-m80 Sony dsx-m80 (2)
  • Sony Dsx-m80 Sony dsx-m80 (3)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Sony Dsx-m80

Sony DSX-M80 autoradio met FM-radio, bluetooth en USB. 1-DIN Marineradio met BT/USB & 4x100 Watt.

Vermogen van 4 x 100 W, waar u ook naartoe gaat
Geniet van diep, helder geluid uit een krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm, of u nu de zee op gaat of afgelegen gebieden verkent. Deze versterker heeft niet alleen een roestbestendige coating en UV-bestendige afwerking, maar ook een nieuw back-upgeheugen dat uw aangepaste voorkeuren en instellingen opslaat zonder dat er stroomtoevoer nodig is. Wat uw volgende avontuur ook is, uw muziek is er klaar voor. 
 
Dubbel zo verbonden
Koppel de eerste Bluetooth®-telefoon voor uw navigatie, muziek en communicatiefuncties en een tweede om handsfree te bellen.

Altijd controle tijdens uw reis 
Maak gebruik van handige functies op uw smartphone zonder naar uw telefoon te kijken. Dankzij spraakbediening kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, navigatie inschakelen en met anderen communiceren. 

Geen externe versterker nodig voor een subwoofer
De DSX-M80 heeft meer vermogen dan standaard hoofdunits, waardoor hij tegelijkertijd een subwoofer en een speakersysteem kan aansturen, inclusief voor- en achterspeakers. De unieke belasting van 2 ohm zorgt voor veel kracht zonder de versterker of speakers te beschadigen.

Sony
Dsx-m80
Nieuw product