Sony Dsx-b41d

Sony Dsx-b41d Sony dsx-b41d (1)
  • Sony Dsx-b41d Sony dsx-b41d (1)
  • Sony Dsx-b41d Sony dsx-b41d (2)
  • Sony Dsx-b41d Sony dsx-b41d (3)
  • Sony Dsx-b41d Sony dsx-b41d (4)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Sony Dsx-b41d
1-DIN Autoradio met
DAB/BT/US

Connectiviteit in de auto 
Mediaontvanger met DAB en Dual Bluetooth®-connectiviteit 

Blijf ook onderweg bereikbaar dankzij de Dual Bluetooth®-connectiviteit. Geniet van de krachtige, ingebouwde DAB-radio met behulp van de Sony | Music Center-app en het lcd-scherm met hoog contrast. Eenvoudig te bedienen.

Verbind twee smartphones tegelijk met Dual Bluetooth®
Koppel uw eerste telefoon via Bluetooth® voor volledige toegang tot uw navigatie, muziek en communicatiefuncties. Koppel gelijktijdig een tweede telefoon om handsfree te bellen.

Bedienen via spraak
Maak gebruik van handige functies op uw smartphone zonder naar uw telefoon te kijken. Dankzij spraakbediening kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, navigatie inschakelen en met anderen communiceren.

Geef kleur aan uw dashboard
Ontdek de diverse kleuren en patronen en kijk welke het beste bij het interieur van uw auto past met Dynamic Colour Illuminator. Zie hoe de kleur van het apparaat gelijktijdig verandert met uw muziek.

USB-ingang voor het afspelen van muziek vanaf uw iPhone of iPod 
U kunt eenvoudig muziek afspelen vanaf uw iOS-apparaat. Sluit het apparaat aan met een USB-kabel en u kunt de standaardfuncties bedienen terwijl u informatie over het nummer ziet op het display.
Sony
Dsx-b41d
Nieuw product