Sony Dsx-gs80

Sony Dsx-gs80 Sony dsx-gs80 (1)
  • Sony Dsx-gs80 Sony dsx-gs80 (1)
  • Sony Dsx-gs80 Sony dsx-gs80 (2)
  • Sony Dsx-gs80 Sony dsx-gs80 (3)
  • Sony Dsx-gs80 Sony dsx-gs80 (4)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Sony Dsx-gs80
1-DIN Autoradio met
BT/USB & 4x100Watt 

Een autovullend geluid binnen handbereik
Geniet van een diep, helder geluid uit een krachtige versterker met een speakerbelasting van 2 ohm2, waarmee er een mooi geluid wordt verspreid door de auto. Daarnaast ondersteunt de versterker navigatie, berichten en telefoontjes en is alles gemakkelijk te bedienen dankzij de verfijnde interface en spraakbesturing.

Dubbel zo verbonden
Koppel de eerste Bluetooth®-telefoon voor uw navigatie, muziek en communicatiefuncties en een tweede om handsfree te bellen.

Bedienen via spraak
Maak gebruik van handige functies op uw smartphone terwijl u uw ogen op de weg houdt. Dankzij spraakbesturing kunt u met eenvoudige gesproken opdrachten uw muziek bedienen, routebeschrijvingen krijgen, en met anderen communiceren.

4x 100 W vermogen onderweg
Een geïntegreerde klasse-D-versterker biedt enorm veel kracht met minimale interferentie, voor kristalhelder geluid zelfs op het hoogste volume.

Geen externe versterker nodig voor een subwoofer
In tegenstelling tot standaard hoofdunits heeft de DSX-GS80 vermogen in overvloed, waardoor hij tegelijkertijd een subwoofer en een speakersysteem kan aansturen, inclusief voor- en achterspeakers. De unieke belasting van 2 ohm zorgt voor veel kracht zonder de versterker of speakers te beschadigen2.

Kanaal 1 – speakers linksvoor en -opzij
Kanaal 2 – speakers rechtsvoor en -opzij
Kanaal 3 – subwoofer (mono)
Kanaal 3 – ongeldig
Sony
Dsx-gs80
Nieuw product