Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade

Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade Pioneer avh-tswx - multimedia sound upgrade (1)
  • Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade Pioneer avh-tswx - multimedia sound upgrade (1)
  • Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade Pioneer avh-tswx - multimedia sound upgrade (2)
  • Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade Pioneer avh-tswx - multimedia sound upgrade (3)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Pioneer Avh-tswx - multimedia sound upgrade

Dubbeldin met CD/DVD/USB/AUX/BT 
Met Actieve subwoofer.

Upgrade uw auto, vernieuw de sound en multimedia!

Pioneer lanceert een nieuw product in zijn generatie van versterkte subwoofers van klasse D, die een 160 Watt sterke, rijke en diepe bas produceren die je kunt voelen, zonder ruimte te verliezen. Dankzij de versterkerinstellingen die rechtstreeks op het product zelf kunnen worden gewijzigd, kunnen gebruikers gemakkelijk het basgeluid regelen en aanpassen. Gebruikers kunnen de TS-WX130EA gemakkelijk monteren onder de voorstoelen of in de koffer.

 

Dankzij het gebruik van klasse D-technologie, is de Pioneer TS-WX130EA nog gemakkelijker te installeren, aangezien deze zowel hoge (Luidspreker-lijningang) als lage (RCA-lijningang) ingangssignalen kan verwerken, waardoor u deze kunt aansluiten op uw achteraf geplaatste of originele stereo-installatie, zodat u uw huidige geluid gemakkelijk kunt upgraden.


TS-WX130EA is een kleine actieve subwoofer in een afgesloten behuizing die 160 W maximumvermogen en 50 W nominaal vermogen levert.

Geniet van al uw favoriete beeldmateriaal op een groot 6,2” clear-type resistief touchscreen, gewoon op het dashboard van uw auto. Neem uw collectie muziek en video's met u mee onderweg. Of het nu opgeslagen is op CD's, DVD's, een USB-apparaat of op de nieuwste iPhones, de AVH-A200BT speelt audio/video af vanaf elke bron.

 

Daarnaast beschikt deze AV-speler voor in de auto over Bluetooth om uw muziek te kunnen streamen of via een draadloze verbinding handsfree te kunnen bellen.

Pioneer
Avh-tswx - multimedia sound u...
Nieuw product