Pioneer Deh-s320bt

Pioneer Deh-s320bt Pioneer deh-s320bt (1)
  • Pioneer Deh-s320bt Pioneer deh-s320bt (1)
  • Pioneer Deh-s320bt Pioneer deh-s320bt (2)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Pioneer Deh-s320bt
1 DIN - 2 x PHONE
ANDROID - SMARTSYNC

1-DIN-cd-tuner met Bluetooth, USB, Spotify, Pioneer Smart Sync-app en ondersteuning voor Android-apparaten.

Deze 1-DIN-Bluetooth-ontvanger tilt audioprestaties en connectiviteit naar een hoger niveau, maar toch blijft het apparaat erg makkelijk te gebruiken en bedienen.
Met Bluetooth-connectiviteit kunt u op een veilige en handige manier handenvrij bellen alsook draadloos muziek streamen vanop uw smartphone. Dankzij de unieke Advanced Sound Retriever-technologie van Pioneer zal de geluidskwaliteit zo dicht mogelijk de originele opnamekwaliteit benaderen. U kunt zelfs twee Bluetooth-telefoons tegelijk verbinden.
Android-smartphonegebruikers kunnen gewoon hun Android-smartphone draadloos aansluiten (via Bluetooth) en genieten van Spotify (zowel voor gebruikers van Spotify Free als Premium) of de Pioneer Smart Sync-app, die de smartphone meteen naar een hoger niveau tilt.
Vergis u niet, de DEH-S320BT is een zeer hoogwaardig audiosysteem voor de auto. Het kan FLAC-bestanden lezen en is uitgerust met een 13-bands grafische EQ en een geïntegreerde MOSFET 50Wx4-versterker. Gebruik voor nog meer veelzijdigheid de 2 RCA-aansluitingen om andere componenten zoals luidsprekers, subwoofers of versterkers aan te sluiten.

- 50W x 4
- White display with red button illumination
- Bluetooth
- Front USB/Aux
- Pioneer SMARTSYNC (Android only)
Pioneer
Deh-s320bt
Nieuw product