Monacor LA-202 loop ringleidingversterker

Monacor LA-202 loop versterker 7A
  • Monacor LA-202 loop versterker 7A
Op voorraad!
Voor 16:00 besteld = zaterdag in huis!
457 95
Aantal

  • Gratis verzending!
  • 30 dagen bedenktijd
  • Wettelijke garantie periode

Monacor LA-202 loop ringleidingversterker

De LA-202 van Monacor is een krachtige maar kleine actieve loop ringleidingversterker voor kamers tot 200 m2. De versterker heeft een ingebouwde dynamische compressor om het geluid optimaal te behouden. Inductieve transmissie van audiosignalen stelt gebruikers in staat van gehoorapparaten met een T-coil of inductieve ontvangers, b.v. de LR-202, om audiosignalen te ontvangen. Draadloze transmissie is een voordeel van inductieve geluidsweergave systemen, waardoor de gebruiker vrij kan bewegen binnen de lus.
Inductieve geluidsweergave systemen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, b.v. als gehoorapparaat voor slechthorenden in kerken, theaters, bioscopen, wachtkamers en lounges, als tolksystemen, voor lezingen in musea, tentoonstellingen, enz.
Met inductieve geluidsweergave systemen wordt een inductieve lus gemaakt van een draadwikkeling gelegd op de vloer, de muur of het plafond en wordt geregeld door deze Monacor LA-202 ringeleidingversterker. Zo wordt in het lus een magnetisch veld gevormd dat een spanning in de T-spoel van het gehoorapparaat of in de inductieve ontvanger inducteert. In de ontvangers wordt deze spanning dan weer omgezet in een audiosignaal.

- Dynamic compressor
- Automatic talkover
- Metal loss correction 0-(+3) dB/oct.
- 3 mic/line inputs with 40 V phantom power, to be switched on additionally
- 6.3 mm input for inserting external devices
- Integrated SD card reader for reproduction of stored alarm messages
- 2-way tone control
- LED level meter
- 482 mm (19") rack installation with supplied mounting brackets

LA-202
6 Artikels
2000-01-01
Nieuw product