Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr

Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr Pioneer avic-evo1-dt2-c-gr (1)
  • Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr Pioneer avic-evo1-dt2-c-gr (1)
  • Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr Pioneer avic-evo1-dt2-c-gr (2)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr

De Pioneer Avic-evo1-dt2-c-gr autoradio met geïntegreerde Fiat Ducato 290 Navigatie met Apple CarPlay & Android Auto. De oplossing voor uw Fiat Ducato-platform, afgewerkt in Piano Black.

De favoriete upgrade van uw motorhome.
Het unieke NAVGATE EVO-systeem van Pioneer past perfect bij de look & feel van uw Ducato 290*. Het biedt hoogwaardige navigatie, uitgebreide Apple CarPlay- & Android-connectiviteit en uitstekende audio-/videoprestaties, allemaal slim gebundeld in één gebruiksvriendelijk pakket.

Via het prachtige, makkelijk afleesbare 7" WVGA capacitive multi-touchscreen kunt u het systeem met aanrakingen bedienen. Het scherm geeft ook kaarten, apps en audio-/videofuncties weer.

NAVGATE EVO is uitgerust met de hooggewaardeerde AVIC-technologie van Pioneer, die nauwkeurige navigatie biedt met actuele kaartgegevens voor 46 Europese landen met meer dan 10 miljoen nuttige locaties en een speciale database van nuttige locaties voor motorhomes (bv.: Bordatlas en ViaMichelin). Spraakgestuurde instructies in 30 talen. Met unieke functies als 3D Gyro, Speed Pulse en Reverse-sensoren worden de bewegingen van uw voertuig continu gemeten, waardoor het systeem precies de rijrichting van uw voertuig weet.

Het systeem is ook compatibel met Apple CarPlay & Android Auto. U kunt met CarPlay de navigatie-, audio- en communicatiefuncties heel gemakkelijk gebruiken, terwijl u uw ogen veilig op de weg houdt. Met Android Auto kunt u een compatibele smartphone aansluiten voor communicatie, muziek en meer.

NAVGATE EVO is uitgerust met een geïntegreerde DAB/DAB+-tuner voor digitale radio en omvat een krachtig audio-/videosysteem met gesofisticeerde Auto EQ/Auto Time Alignment**-functies en een grafische equalizer met 13 banden, waarmee u uw eigen favoriete geluidsstijl kunt creëren. En als kers op de taart beschikt u over MOSFET 50W x 4 puur versterkervermogen.

De CAMERA-knop biedt directe toegang tot uw achteruitrijcamerascherm om te zien hoe het met uw aanhangwagen is. Zelfs wanneer de ontsteking van het voertuig is UITGESCHAKELD, kunt u het apparaat inschakelen als entertainmentsysteem

*Fiat Ducato 290-platform voor motorhomes met "open dash" of "1DIN" radio. Ook verkrijgbaar als Peugeot Boxer II & Citroen Jumper ll. Als het voertuig werd uitgerust met een 2DIN hoofdtoestel, kunt u Fiat onderdeelnr. 735535319 gebruiken.

**Optionele microfoon vereist

Pioneer
Avic-evo1-dt2-c-gr
Nieuw product