Pioneer Sph-evo82dab-duc

Pioneer Sph-evo82dab-duc Pioneer sph-evo82dab-duc (1)
  • Pioneer Sph-evo82dab-duc Pioneer sph-evo82dab-duc (1)
  • Pioneer Sph-evo82dab-duc Pioneer sph-evo82dab-duc (2)
  • Pioneer Sph-evo82dab-duc Pioneer sph-evo82dab-duc (3)
  • Pioneer Sph-evo82dab-duc Pioneer sph-evo82dab-duc (4)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Pioneer Sph-evo82dab-duc

SPH-EVO82DAB-DUC
voor Fiat Ducato

Upgrade uw Fiat Ducato, model X250 - X290 (modeljaar: 2006 - 2019) met onze nieuwste SPH-EVO82DAB-DUC-multimediaontvanger, speciaal ontworpen om naadloos in het interieur te passen. De nieuwe ontvanger is uitgerust met een 8" capacitief touchscreen, DAB+ Digital Radio, zowel Android AutoT als Apple CarPlay®, en entertainmentfuncties als Spotify®, Bluetooth®-streaming, WebLink®, afspelen van FLAC-bestanden en meer.

De slimste upgrade voor uw Fiat Ducato
Upgrade uw huidige Fiat Ducato met onze SPH-EVO82DAB-DUC-multimediaontvanger, speciaal ontworpen om naadloos in het interieur te passen. Geniet van een echt geconnecteerde rit dankzij de smartphoneconnectiviteitsplatformen Apple CarPlayT en Android AutoT en verlies de weg nooit uit het oog. Zelfs het navigeren is snel en makkelijk dankzij apps van andere aanbieders zoals Waze en Google Maps.

En er is meer: luister naar uw favoriete radioprogramma's met glashelder geluid dankzij Digital Radio. Kiezen voor Pioneer betekent altijd kopen met vertrouwen: all onze producten zijn voorzien van het Digital Radio Tick Mark-certificaat: ze zijn goedgekeurd bij onafhankelijke tests .

Ten slotte beschikken de apparaten uit het SPH-EVO-assortiment over de nodige functies om het geluid in uw auto naar een hoger niveau te tillen: de 13-bands grafische equalizer en Auto Time Alignment hoort u gegarandeerd het verschil!

Specificaties

Pioneer
Sph-evo82dab-duc
Nieuw product