Categorieën

Aanbiedingen

Informatie

Elro blusdeken 1.20x1.20m

Op voorraad!
Vandaag besteld = vrijdag in huis!

FB120011

8719699342231

€ 16,95
incl. BTW

Met de ELRO FB1200 Blusdeken blus je eenvoudig kleine branden in en om je huis. Door de handige verpakking hang je de blusdeken makkelijk overal in je woning waar een brand zou kunnen ontstaan.  Wanneer brand ontstaat trek je aan de twee hendels en kun je de deken vliegensvlug over de brand plaatsen, waardoor je de zuurstof wegneemt en de brand eenvoudig en veilig blust. Het voordeel van deze blusdeken ten opzichte van een brandblusser is dat de brand wordt geblust zonder dat er overblijfselen als poeder of schuim achter blijven.

Hoe gebruik je de blusdeken?
De ELRO-blusdeken is een veilig en zeer effectief product om een beginnende brand te blussen. Om dergelijke beginnende branden te blussen is het belangrijk om snel te kunnen handelen. Hang daarom de blusdeken in ruimtes waar mogelijk een brand kan uitbreken op een plek waar je makkelijk bij kunt.

Bij brand trek je aan de hendels om de deken uit de verpakking te halen. Vervolgens plaats je de deken over het brandende object en zorg je dat de zijkanten goed aansluiten. De deken is gemaakt van een geweven glasvezel met siliconen coating dat ervoor zorgt dat alle zuurstof wordt onttrokken van de vuurhaard.

Laat de deken enkele minuten over de brandhaard liggen zodat je zeker bent dat de brand gedoofd is. Na gebruik de blusdeken weggooien. 

Specificaties

- Afmetingen: 1.20m x 1.20m - Geschikt voor beginnende branden
- Gemaakt van een hoge kwaliteit geweven glasvezel met siliconen coating
- Incl. verpakking met ophang-oog

Voor welke branden is de blusdeken geschikt?

Je gebruikt de ELRO-blusdeken om kleine en beginnende branden te blussen. Denk hierbij aan vuilnisbak- of kledingbranden. Gebruik voor je veiligheid de blusdeken niet bij olie-of vetbranden.

Geen reviews op dit moment

Schrijf een review

blusdeken 1.20x1.20m

blusdeken 1.20x1.20m

Elro blusdeken 1.20m x 1.20m

Vergelijkbare producten