Elro BC3000-C Extra camera voor BC3000 Baby Monitor Royale HD Babyfoon

Elro Extra camera voor BC3000 Baby Monitor Royale HD Babyfoon (1)
  • Elro Extra camera voor BC3000 Baby Monitor Royale HD Babyfoon (1)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Extra camera voor BC3000 Baby Monitor Royale HD Babyfoon

De ELRO BC3000-C is een extra camera om je ELRO BC3000 Baby Monitor Royale HD Babyfoon Set uit te breiden. Op deze manier kun je meerdere kamers bekijken op je HD scherm of in de ELRO babyfoon app.

De camera beschikt over een 720P HD resolutie voor extreem scherpe beelden waardoor elk detail zichtbaar is. Dankzij het ingebouwde nachtzicht zie je ook in het donker perfect wat zich afspeelt in de babykamer. Tevens beschikt de BC3000 over een pan/tilt functie. Dit houdt in dat je de camera kunt bewegen en sturen via het scherm of de app.

Omdat wij weten dat veel baby's niet houden van een geheel donkere kamer zit bij de camera van de BC3000 een subtiel nachtlampje ingebouwd dat je zelf in- en uit kunt schakelen vanaf afstand. Ook heeft de camera een temperatuursensor, zodat je in de gaten kunt houden of het niet te warm of te koud wordt in de babykamer. De gewenste temperaturen kun je persoonlijk instellen.

De babyfoon wordt geleverd met een handige montage beugel waardoor hij overal op te hangen is en je dus perfect zicht hebt op je kindje zonder dat er kabels in de weg zitten.

Nog een extra voordeel is dat je de audio in kunt stellen, het kan verlopen op verschillende camera's. Iedere 7 seconden zal de monitor van audio switchen zodat je zeker alles duidelijk hoort. Jij kunt uiteraard ook zelf kiezen op welke camera jij je wil focussen en enkel deze beluisteren.
Installatie

De installatie van de ELRO BC3000-C camera is zeer eenvoudig. Je zet de monitor aan en sluit de camera aan op de stroom met de adapter. Op het touchscreen navigeer je eenvoudig door het menu naar de kanalen. Kies een kanaal dat vrij is en houd de pair knop aan de onderkant van de camera even ingedrukt. Het scherm schakelt automatisch over naar de nieuwe camera. Verder kun je kiezen hoe je kijkt, één camera en dus op volledig HD scherm, split-screen of zelfs quad-screen. De beelden blijven uiteraard in dezelfde heldere resolutie en geniet je zonder twijfel van een haarfijne kwaliteit.

Alle instellingen staan ook uitgelegd in de meegeleverde handleiding. De babyfoon is tot slot heel gebruiksvriendelijk en wijst zichzelf uit.
Belangrijkste specificaties
- 720P HD camera
- Op afstand draaibare camera via de monitor en vanaf je smartphone
- Nachtzicht maakt gedetailleerde camerabeelden in het donker mogelijk
- Subtiel nachtlampje

Wat zit er in de doos?
- HD babycamera
- Lange oplaadkabel van 2,7m en daar bijhorende adapter
- Handleiding

Elro
BC3000-C
Nieuw product