Elro AS90KEA Controlepaneel voor ELRO AS90S Alarmsysteem

Elro Controlepaneel voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem (1)
  • Elro Controlepaneel voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem (1)
Op voorraad!
Voor 16:00 besteld = dinsdag in huis!
€ 49,99
Aantal

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Wettelijke garantie periode

Elro AS90KEA Controlepaneel voor ELRO AS90S Alarmsysteem

De ELRO AS90KEA is een controlepaneel als extra accessoire voor de ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem. Door dit extra controlepaneel bij je voor- of achterdeur te plaatsen kun je bij binnenkomst eenvoudig en snel je ELRO Home alarmsysteem bedienen.

Met de ELRO AS90KEA controlepaneel kun je het alarmsysteem in- en uitschakelen met een 4-cijferige code. Tevens kun je het systeem in de nachtmodus zetten wanneer je gaat slapen. Het controlepaneel beschikt over een anti-sabotage functie waardoor het alarmsysteem afgaat wanneer iemand probeert het controlepaneel te verwijderen of te vernielen.

Het controlepaneel kun je met een adapter aansluiten op je stroomnetwerk, maar beschikt ook over een ingebouwde accu. Bij normaal gebruik gaat deze accu circa 6 maanden mee, voordat je deze weer op moet laden.

Installatie
De installatie van het ELRO AS90KEA Controlepaneel is erg eenvoudig. Omdat het controlepaneel een ingebouwde accu heeft, kun je hem overal aan de muur plaatsen zonder dat er persé een stroomtoevoer in de buurt hoeft te zijn. Wanneer je het controlepaneel aan de muur hebt bevestigd koppel je hem vliegensvlug aan het AS90S Alarmsysteem. Dit doe je door de QR-code te scannen in de ELRO Home+ App. De installatie kost je slechts circa. 2 minuten.

Belangrijkste specificaties
- Controlepaneel tbv het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem
- Werkt geheel draadloos
- Storingsvrij digitaal signaal
- Met Sabotage beveiliging
- Ingebouwde accu gaat circa 6 maanden mee

Wat zit er in de doos?
- ELRO AS90KEA Codeslot
- Bevestigingsmateriaal
- Quick Start Guide

Elro
AS90KEA
151 Artikels
2000-01-01
Nieuw product