Elro AS90CA Full HD beveiligingscamera voor ELRO AS90S Home+ alarmsysteem

Elro Full HD Pan/Tilt Beveiligingscamera voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem (1)
  • Elro Full HD Pan/Tilt Beveiligingscamera voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem (1)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Elro AS90CA Full HD beveiligingscamera voor ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem

De ELRO AS90CA Beveiligingscamera is een extra accessoire voor de ELRO AS90S Home Alarmsysteem. Met deze camera hou je altijd een oogje in het zeil in jouw woning.
Op het moment dat jouw ELRO AS90S systeem alarm geeft krijg je van je systeem een melding op je smartphone. In dezelfde ELRO Home App kun je door deze AS90CA Beveiligingscamera vervolgens direct bekijken wat er in jouw woning gebeurt. De ELRO AS90CA beveiligingscamera beschikt over een haarscherpe 1080P HD resolutie zodat je mensen op de beelden altijd goed kunt herkennen. Wanneer beweging wordt gedetecteerd kan de camera de beelden opnemen op SD-kaart excl zodat je deze laten terug kunt bekijken.
Verder kun je via de app de camera ook draaien en kantelen zodat je de gehele ruimte kan bekijken. Hiernaast beschikt de camera over een microfoon en speaker welke het mogelijk maken om via de ELRO Home App te praten met degene welke zich bij de camera bevindt. De infrarood LED's maken het mogelijk om ook in het donker tot op 30meter afstand beelden te bekijken.

Installatie:
Installeren van de AS90CA Beveiligingscamera is erg eenvoudig. Je plaatst de camera op de voor jou geschikte plek en sluit de meegeleverde stroomadapter aan. Vervolgens koppel je de camera met de ELRO Smart Alarm App heel eenvoudig aan je ELRO AS90S alarmsysteem. Dit doe je door de QR-code te scannen in de ELRO Home App. De installatie kost je slechts circa 2 minuten.

Specificaties
- Beveiligingscamera tbv het ELRO AS90S Home Alarmsysteem
- Haarscherpe 1080P HD resolutie
- Slaat beelden bij beweging op op SD-Kaart (Excl)
- Draai- en kantelbaar via de ELRO Home App
- Met microfoon en speaker voor 2-weg communicatie via de app
- Incl infrarood led's voor 30 meter nachtzicht

Wat zit er in de doos?
ELRO AS90CA 1080P HD Beveiligingscamera
Adapter
Antenne
Quick Start Guide

Elro
AS90CA
Nieuw product