Kenwood Drv-410

Kenwood Drv-410 Kenwood drv-410 (1)
  • Kenwood Drv-410 Kenwood drv-410 (1)
  • Kenwood Drv-410 Kenwood drv-410 (2)
  • Kenwood Drv-410 Kenwood drv-410 (3)
  • Kenwood Drv-410 Kenwood drv-410 (4)
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Kenwood Drv-410
Dashboardcamera met ingebouwde GPS en uitgerust met ADAS (Advanced Driver Assistance Systems)

De DR-V410 is een compact dashboardcamera met een Full HD video-opname om tijdens uw traject een gebeurtenis of incident op de baan te registreren. De HDR technologie garandeert scherpe beelden bij verschillende lichtintensiteiten zonder kwaliteitsverlies. De gyrosensor detecteert automatisch een gebeurtenis en bij impact worden de beelden automatisch beveiligd opgeslagen op de 8 GB SD-kaart zodat ze niet meer verloren gaan en ze later kunnen bekeken worden. Een extra veiligheid-functie (ADAS) waarschuwt de bestuurder bij een mogelijke frontale aanrijding of bij het ongemerkt verlaten van uw rijvak. Een pluspunt voor uw veiligheid!

De Dashcam, een digitale camera, aangebracht op je voorruit, die alles filmt wat er vóór je auto gebeurt op de weg.
Als er iets fout gaat onderweg, heb je het op beeld dankzij de ingebouwde G-senor: de opname wordt opgeslagen op een geheugenkaart, en als de kaart vol is begint de camera weer te schrijven vanaf het begin van de kaart.
Een hulpmiddel, die jou dankzij de ingebouwde nieuwste technolgiën je bv waarschuwt als je te dichtbij het voertuig voor jou komt of als je, door welke reden dan ook, afwijkt van de rijbaan.
Zelf als je voertuig geparkeerd is, zal bij een plotse beweging, de camera beginnen met op te op te nemen.
Met de ingebouwde GPS kun je precies aangeven waar de (vakantie)opnames gemaakt zijn en dit delen vrienden en kenissen je filmpje via. bv YouTube

Kenwood
Drv-410
Nieuw product