Monacor TXA-1000CD Mobiele accu speaker systeem met microfoon

Monacor TXA-1000CD Portable versterker systeem met microfoon
  • Monacor TXA-1000CD Portable versterker systeem met microfoon
  • Monacor TXA-1000CD rear
Dit product is helaas niet meer leverbaar!

Monacor TXA-1000CD mobiele accu actieve luidspreker met microfoon en cd/mp3 speler.

De TXA-1000CD van Monacor is een actieve mobiele accu versterker en luidspreker systeem die tot wel 8 uur op zijn ingebouwde accu kan spelen. Het draagbare actieve luidsprekersysteem is geheel compleet met een draadloos microfoon ontvanger, een slot-in cd/mp3 speler en een sd/usb speler.

Aansluitingen:
Dit draagbare luidsprekersysteem is uitgerust met tal van aansluitingen en mogelijkheden. Aan de achterzijde vinden we aan de bovenkant de draadloze ontvanger voor de draadloze microfoon. Deze kan nog extra uitgebreid worden met een extra module zodat u zelfs 2 draadloze microfoons kunt gebruiken met 1 systeem!
Daaronder is op de Monacor TXA-1000CD de slot-in cd/mp3 speler te vinden met uiteraard de USB, en SD-card speler. Deze is uitgerust met een draadloze afstandbediening zodat u gemakkelijk een volgende nummer kunt aanzetten.
Verder vinden we daaronder nog de ingangen en regelaars voor het volume en toon-regeling. Als extra kunt u ook een bedraden microfoon aansluiten en nog extra audiobronnen zoals een cd-speler of een dvd-speler.

TXA-1000CD
Nieuw product