Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT

Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
  • Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
Dit product is helaas niet meer leverbaar!
Ultimaker ULTIMAKER3EXT Printer 3D Ultimaker 3 EXT
Professionele 3D-afdrukken toegankelijk gemaakt
. Bouwvolume van 215 x 215 x 300 mm
. Laagresolutie tot 20 micron voor een mondstuk van 0,4 mm
. Druktemperatuur af tot 280 ° C
. Dubbele extrusie met oplosbaar dragermateriaal
. Verwisselbare printkernen
. Verwarmde bouwplaat met actieve nivellering
. Een onbeperkt aantal geometrieopties dankzij het nieuwe dubbele extrusiesysteem dat de vrijheid biedt om meer complexe outputs te produceren in een volledig gamma van technische materialen, waaronder nylon en oplosbare PVA en twee kleuren. De impact: ontwerp is niet beperkt, waardoor er ruimte is voor experimenten, creativiteit en innovatie.
. Hoge uptime en maximale prestaties dankzij het op materiaal afgestemde printkernontwerp, waardoor gebruikers in seconden kunnen schakelen tussen kernen die zijn geoptimaliseerd voor Ultimaker's eigen industriële materialen. De impact: herhaalbare uitvoer van hoge kwaliteit wordt bereikt in een omgeving met weinig onderhoud.
. Verbeterde printerautomatisering die het giswerk van prep preps elimineert. Slimme materiaaldetectie door middel van NFC-technologie, evenals actieve beddingnivellering, stemt Ultimaker 3 af op de best mogelijke instellingen voor specifieke materialen en corrigeert niveaufouten. De impact: iedereen, ongeacht zijn rol binnen het bedrijf of de vaardigheden, kan elke keer een consistent perfect model produceren.
. Geavanceerde connectiviteit via geïntegreerde Wi-Fi-mogelijkheden, naast USB- en Ethernet-verbindingen, resulteert in een naadloze toegang binnen de hele organisatie. Een ingebouwde camera, verbonden met open source software CURA maakt controle van de uitvoer op afstand mogelijk. De impact: organisaties bereiken efficiënte workflow en toegang voor meerdere gebruikers. Dubbele extrusie Combineer build en in water oplosbare ondersteuningsmaterialen om complexe mechanische onderdelen en ingewikkelde oppervlakken te creëren of kies ervoor om met twee kleuren te printen. Ultimaker 3's unieke automatische nozzle-lifting systeem zorgt voor een soepele, professionele afwerking bij elke afdruk. Verwisselbare printkernen Veranderingen in de snellere printkern betekenen een hogere uptime en eenvoudiger onderhoud. Uw Ultimaker 3 wordt geleverd met printcores voor build (AA) en support (BB) -materialen. Er is een aangepaste spuitmondgeometrie per materiaal - voor minder verstoppingsrisico's en een betrouwbaardere 3D-afdrukervaring. Nieuwe, geoptimaliseerde koeling Ultimaker 3 heeft een krachtig, geluidsarm ventilatorsysteem. Met twee nieuwe radiale ventilatoren en ventilatoromhullingen, creëert het een grotere drukopbouw voor een verbeterde luchtstroom. Dit zorgt voor betere koeling, hoogwaardige overbrugging, snellere oplages en gladde printoppervlakken. LED-statusindicatoren Printkern LED-lampjes zorgen voor een geoptimaliseerde 3D-afdrukervaring door te waarschuwen als gebruikersinteractie nodig is. Complexe ontwerpen met betrouwbare dubbele extrusie Maak geavanceerde modellen en ingewikkelde geometrieën zoals deze Gyro van Virtox - en verwijder de steunen door de afdruk in water te laten rusten zonder een spoor achter te laten. Het is de meest betrouwbare dubbele extrusieprinter op de markt. Wateroplosbare steunstructuren helpen u bij het bouwen van ingewikkelde structuren, complexe mechanische onderdelen en gladde oppervlakken. Kies het perfecte materiaal De materialen van Ultimaker 3 zijn geformuleerd om superieure resultaten te behalen. Geoptimaliseerde Cura-profielen bieden de beste afdrukinstellingen per materiaal en herkennen welke printkern en -materiaal u gebruikt. Met het open filamentensysteem kunt u experimenteren met allerlei materialen om uw bedrijf krachtiger te maken. Hoge uptime, weinig onderhoud Samen met geoptimaliseerde Cura-profielen, geavanceerd materiaalherkenningssysteem en verwisselbare materiaalkernen die qua materiaal overeenkomen, is Ultimaker 3 ontworpen voor hoge uptime en betrouwbare, industriële resultaten. En zijn volledige potentieel moet nog worden losgelaten. Om de time-to-market te verkorten, hebben we een printfarm van ongeveer 20 Ultimaker 3-machines opgezet om de verbeterde haspelhouders met een nieuw, verbeterd ontwerp te 3D printen. Gebruikt als een additief productiesysteem, bleken de eerste Ultimaker 3-printers productieklaar, betrouwbaar en in staat om resultaten te leveren. Gratis extra's
. Een USB-stick, lijmstift, vet, inbussleutels en USB- en Ethernet-kabels
. Twee verwisselbare 0,4 AA-printkernen
. Een verwisselbare 0.4 BB printkern
. Een 350 g-spoel van Ultimaker PLA
. Een 350 g spoel Ultimaker PVA
. Een spoelhouder met een NFC-kabel
. Een kalibratiekaart en XY-kalibratieblad
. Cura, onze bekroonde printvoorbereidingssoftware
. Krachtige Ultimaker-app
. Uitgebreide garantie van 12 maanden
. Ondersteuning van levenslange expert
Ultimaker
ULTIMAKER3EXT
Nieuw product